Rotiri gratuite Bingo Bonus search icon Căutare Meniu

Politica de Confidențialitate

Traffic Lab ApS („Traffic Lab”) tratează cu seriozitate prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Suntem dedicați procesării corecte și transparente a datelor, în conformitate cu normele aplicabile.

Această politică de confidențialitate explică modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe acest website.

Responsabilitatea datelor și informațiile de contact

Traffic Lab este controlorul de date pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le obținem de la dvs. Datele noastre de contact sunt următoarele:

  • Traffic Lab ApS
  • CVR-nr. 36022795
  • Bredgade 42
  • 1260 Copenhaga
  • Danemarca
  • Adresa de e-mail: support @ trafficlab.dk

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Traffic Lab are sediul în Danemarca și acționează în conformitate cu legislația daneză. Această politică de confidențialitate a fost redactată inițial în limba daneză. Dacă versiunile traduse ale acestei politici de confidențialitate intră în conflict cu versiunea originală daneză, atunci se va aplica versiunea daneză. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări Politicii noastre de confidențialitate și orice astfel de modificări vor intra în vigoare imediat.

Prelucrăm următoarele date despre dvs.

Este posibil să prelucrăm următoarele date personale despre dvs.:

  • Nume
  • Adresă de e-mail
  • Număr de telefon
  • ID utilizator
  • Imagine de pe Facebook
  • Adrese IP
  • Fișiere jurnal despre comportamentul dvs. pe website, inclusiv pagini pe care le-ați vizitat pe domeniu.
  • Marcă de timp
  • Adresă
  • Țară
  • Data nașterii
  • Alte date obținute prin cookie-uri care pot conține date de identificare personală

Scop și temeiuri legale pentru prelucrare

Scop

Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal este următorul:

  • Comercializarea ofertelor care sunt prezentate pe acest website și trimiterea de newslettere, dacă v-ați dat acordul.
  • Prelucrarea întrebărilor trimise departamentului de asistență clienți.
  • Analiza activităților de pe pagini și a utilizării website-ului de către vizitatori.
  • Prevenirea atacurilor hackerilor.

Când utilizați website-ul, colectăm date cu caracter personal de la dvs. Nu puteți utiliza website-ul fără ca noi să colectăm date cu caracter personal despre dvs., despre care sunteți informat în formularul de consimțământ de tip pop-up, ce apare când vizitați website-ul pentru prima dată. Datele cu caracter personal pe care le colectăm sunt comportamentul dvs. pe website. De exemplu, ce pagini vizitați, când, cât timp și adresa dvs. IP. Adresele IP sunt colectate pentru a monitoriza orice model de trafic neregulat, fiind un instrument important pentru noi pentru a preveni atacurile hackerilor. Mai mult decât atât, putem bloca vizitatori dacă adresele lor IP ne arată că se află într-o locație cu restricții impuse pentru jocurile de noroc.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal doar în scopul necesar îndeplinirii scopurilor descrise mai sus, pentru care sunt colectate datele.

Temeiuri legale

Suntem obligați să vă informăm despre temeiurile legale pentru prelucrarea datelor dvs., acestea fiind:

  • Consimțământul dat de dvs. cu privire la prelucrare, conform RGPD (Regulamentul general privind protecția datelor) articolul 6, alineatul (1) litera a.
  • Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează pentru prevenirea atacurilor hackerilor, aceasta fiind bazată pe un echilibru între interesele care preced drepturile dvs. fundamentale și dreptul la libertate, conform RGPD (Regulamentul general privind protecția datelor) articolul 6, alineatul (1) litera f.

Creare de profiluri

Crearea de profiluri este definită drept „orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal care constă în utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite date cu privire la locul de muncă, situația economică, sănătatea, preferințele personale, interesele, credibilitate, comportament, poziție geografică sau deplasări.”

Utilizăm decizii automate, denumite în continuare crearea de profiluri, pentru a defini grupuri țintă bazate pe locații geografice și interese. Crearea de profiluri are loc pe baza faptului că v-ați exprimat interesul pentru jocuri de noroc vizitând acest website. De acum înainte, vă puteți aștepta să vi se prezinte bannere pe alte website-uri, la fel cum vi se pot prezenta și reclame pe Facebook și pe alte canale de socializare, pe care le folosim pentru a ajunge la publicul nostru țintă. În plus, aceasta va fi înregistrată de unde accesați acest website, iar locația geografică poate influența modul în care creăm campanii. Vom direcționa campanii către locații geografice specifice în cazul în care, pe baza datelor de creare a profilurilor cumulative, putem concluziona că există un interes ridicat pentru marketingul nostru în anumite orașe/regiuni.

De unde provin datele dvs. cu caracter personal

Acestea sunt înregistrate când interacționați cu noi, vizitând direct sau indirect acest website. Aceasta ar putea fi colectate când interacționați cu pagina noastră de Facebook sau dacă v-ați înscris pe lista de e-mailuri a site-ului. Acest lucru poate duce la expunerea dvs. la reclame de marketing direcționate.

Toate datele provin de la persoane înregistrate. În cazul în care ați interacționat cu brandul nostru pe Facebook, Facebook acționează ca un intermediar între persoanele înregistrate și noi, pentru că primim datele prin Facebook.

Facebook nu ne furnizează date de identificare personală despre dvs. atunci când folosim platforma lor, altele decât tipurile de date cu caracter personal descrise la paragraful 3, cu excepția cazului în care interacționați activ cu marca noastră de pe Facebook.

Parteneri de afaceri

Transmitere

Transmitem datele dvs. către terțe părți dacă am primit consimțământul dvs. explicit în acest sens sau dacă este necesar pentru a îndeplini un interes legitim. Aceste terțe părți sunt enumerate mai jos:

  • Autorități, în măsura în care suntem obligați de legislație.

Procesatori de date

Pentru a putea să vă furnizăm cel mai bun serviciu folosim următorii procesatori de date:

  • LeadByte Ltd.
  • Google Ltd.
  • Facebook Ltd.
  • Sendgrid Ltd.
  • Campaign Monitor Ltd.
  • Ubivox Danmark ApS
  • Microsoft Ltd.
  • Innocraft Ltd.
  • Match2One AB
  • Digital Ocean LLC
  • DRH Internet Inc. (Green Arrow)
  • Ontraport
  • SendX
  • Aweber

Transfer în țări terțe

Vă vom transfera datele dvs. cu caracter personal unor destinatari din afara UE și SEE.

Transferul va fi efectuat către următoarele organizații cu sediul în SUA: Facebook Ltd., Google Ltd., Sendgrid Ltd., Microsoft Ltd. și Campaign Monitor Ltd. În plus, un transfer de date cu caracter personal va fi realizat și către Innocraft Ltd., cu sediul în Noua Zeelandă.

Comisia UE a luat o decizie cu privire la nivelul de securitate a datelor cu caracter personal și, în această situație, se pare că nivelul de securitate din S.U.A. nu este suficient. Cu toate acestea, Comisia UE a stabilit că organizațiile cu sediul în S.U.A. sunt „zone sigure” dacă s-au alăturat acordului Scutului de confidențialitate UE-SUA.

Comisia Europeană consideră Noua Zeelandă o țară terță sigură.

Transferăm date către următoarele organizații cu sediul în SUA, ca parte a acordului Scutului de Confidențialitate:

  • Facebook Ltd.
  • Google Ltd.
  • Sendgrid Ltd.
  • Microsoft Ltd.
  • Ontraport
  • SendX

Transferul de date cu caracter personal către Campaign Monitor Ltd. este efectuat în conformitate cu Contractul Standard al Comisiei Europene.

Ștergere

Datele dvs. personale sunt stocate doar pentru perioada de timp necesară pentru îndeplinirea scopului, cu excepția cazului în care se solicită altele în conformitate cu legislația, în special regulile Legii contabilității privind păstrarea înregistrărilor contabile timp de 5 ani, precum și anul curent.

Fișierele jurnal, inclusiv adresele IP, sunt stocate timp de 5 ani înainte de a fi șterse. Datele Google Analytics sunt stocate timp de 26 de luni înainte de a fi șterse.

Drepturile dvs.

Informații de contact, dacă doriți să vă exercitați drepturile

Dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai jos, trebuie să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact prezentate în partea de sus a acestei politici de confidențialitate.

  • Dreptul la informare (a se vedea datele cu caracter personal): aveți dreptul de a afla informații despre datele dvs. cu caracter personal pe care le prelucrăm, precum și o serie de informații suplimentare. Accesul la informații nu trebuie să încalce drepturile și libertățile altor persoane.
  • Dreptul la rectificare: aveți dreptul de a cere rectificarea datelor dvs. cu caracter personal inexacte.
  • Dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal: În cazuri speciale, aveți dreptul de a cere ștergerea datelor cu caracter personal înainte de expirarea termenului de stocare general.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării: În unele cazuri, aveți dreptul să restricționați prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Dacă aveți dreptul de a restricționa prelucrarea, putem prelucra datele – cu excepția stocării – cu acordul dvs. sau dacă cerințele legale impun acest lucru sau pentru a proteja o persoană sau interese publice importante.
  • Dreptul de a transmite date (portabilitatea datelor): Atunci când prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se bazează pe consimțământ sau pe un contract și prelucrarea are loc automat, portabilitatea datelor este dreptul dvs. Astfel, aveți dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal într-un format structurat, aplicat în mod normal și care poate fi citit automat, pe care aveți dreptul să le transmiteți unui alt furnizor de servicii.
  • Dreptul la opoziție: În unele cazuri, aveți dreptul de a vă opune prelucrării noastre legale a datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, puteți să vă opuneți și prelucrării datelor dvs. cu caracter personal pentru marketing direct.
  • Dreptul de retragere a consimțământului: Dacă ne bazăm prelucrarea pe consimțământul dvs., aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal de către noi, complet sau parțial. Retragerea consimțământului dvs. nu va influența legitimitatea prelucrării pe care am efectuat-o înainte de retragerea consimțământului. Consecințele retragerii consimțământului vor intra în vigoare numai din momentul retragerii.

Puteți citi mai multe despre drepturile dvs. în ghidul danez DPA despre drepturile persoanelor înregistrate, pe care îl găsiți disponibil pe www.datatilsynet.dk.

Plângere

Dacă doriți să faceți o plângere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, aveți dreptul de a depune o reclamație la DPA-ul danez, care are următoarele informații de contact:

  • Datatilsynet (DPA)
  • Adresă: Borgergade 28, 5, 1300 Copenhaga
  • E-mail: dt @ datatilsynet.dk
  • Număr de telefon: + 45 33 19 32 00
  • Website: www.datatilsynet.dk

Politica de cookie-uri

Acest acord a fost redactat în limba daneză (DK). În cazul în care o versiune tradusă a acestui acord intră în conflict cu versiunea daneză, se va aplica versiunea daneză. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări Politicii de cookie-uri și Politicii de confidențialitate. Orice astfel de modificări vor apărea aici și vor intra în vigoare imediat.

Ce sunt cookie-urile?

La fel ca majoritatea website-urilor, și acest website folosește cookie-uri. Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt stocate pe computer, telefon, tabletă sau un alt dispozitiv similar, cu scopul de a recunoaște dispozitivul, de a reține preferințele, de a crea statistici și de a direcționa reclame. Cookie-urile pot conține text, numere sau date, dar un cookie nu poate stoca date cu caracter personal și nu poate conține cod rău intenționat (de exemplu, un virus). Noi și următorii procesatori de date avem acces la datele stocate: Microsoft Ltd., Google Ltd., Match2One AB și Facebook Ltd.

Când utilizați website-ul nostru, acceptați utilizarea de cookie-uri, inclusiv cookie-uri de la terțe părți, dar aveți posibilitatea, în orice moment, să ștergeți sau să blocați cookie-urile. În partea de jos a acestei pagini, puteți vedea ce cookie-uri sunt stocate pe computer, telefon mobil, tabletă sau alt dispozitiv, atunci când utilizați website-ul nostru.

Dacă ștergeți sau blocați cookie-urile, reclamele vor deveni mai puțin relevante pentru dvs. și vor apărea mai des. De asemenea, există posibilitatea ca website-ul să nu funcționeze perfect și poate exista conținut la care nu aveți acces.

Cookie-urile sunt stocate și în fișierele jurnal care sunt colectate de la utilizatorii site-ului. Fișierele jurnal sunt generate de pe toate website-urile și acest site nu face excepție. Practic, fișierele jurnal conțin un rezumat despre 1) paginile care au fost vizitate pe site, 2) când au fost vizitate și 3) de unde au fost accesate, ceea ce înseamnă că fișierele jurnal colectează adresa IP a utilizatorului. Pe baza datelor din fișierul jurnal colectat, putem vedea doar din ce oraș accesați site-ul și nu locația dvs. geografică exactă. Puteți citi mai multe despre modul în care procesăm datele dvs. cu caracter personal, inclusiv adresa dvs. IP în politica noastră de confidențialitate.

Fișierele jurnal menționate vor fi utilizate atât pentru monitorizarea traficului pe site, cât și ca măsură de securitate. Unul dintre motivele pentru care colectăm adrese IP este pentru că le putem folosi pentru a preveni atacurile hackerilor.

Dacă în fișierele jurnal vom vedea un model neobișnuit în proveniența traficului, aceste lucru poate fi un semn al unei tentative de hacking. Prin monitorizarea locației utilizatorilor utilizând adrese IP, suntem mai bine echipați pentru a preveni atacurile hackerilor.

Fișierele jurnal, inclusiv adresele IP, sunt stocate timp de 5 ani înainte de a fi șterse.

Pentru ce utilizăm cookie-uri?

Utilizăm cookie-uri pentru o serie de scopuri, cum ar fi optimizarea eforturilor noastre de marketing și a experienței utilizatorului., precum și pentru a asigura și a îmbunătăți funcționalitatea tehnică a website-urilor.

Unele dintre datele pe care le colectăm prin cookie-uri sunt folosite pentru a analiza comportamentul utilizatorilor noștri pe site. Cookie-urile ne pot oferi o imagine de ansamblu asupra tipului de dispozitive pe care este accesat site-ul, ce pagini vizitează utilizatorii, de pe ce canale de marketing vin utilizatorii și cât timp petrec pe site. Dacă utilizatorii fac clic pe reclame sau linkuri de afiliere de pe site, și acest lucru va fi înregistrat și inclus în analiza site-ului nostru.

Utilizăm datele pentru a optimiza propriile noastre eforturi de marketing, ca instrument pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a optimiza site-ul nostru, plus pentru a direcționa reclame online, astfel încât să vi se prezinte reclame care sunt relevante pentru dvs.

De asemenea, cookie-urile sunt utilizate pentru a crește funcționalitatea site-ului pentru utilizatorii săi. Utilizarea cookie-urilor înseamnă că utilizatorii nu vor fi nevoiți să descarce la fel de multe date când revizitează site-ul și că site-ul poate reține preferințele utilizatorilor. Acest lucru optimizează experiența utilizatorului, încărcarea conținutului și timpul de răspuns al site-ului.

Utilizarea cookie-urilor permite realizarea unor adaptări continue ale site-ului, pentru a răspunde nevoilor utilizatorului identificate prin comportamentul său.

În afară de noi, anumite terțe părți instalează cookie-uri pe hard disk-ul dvs., atunci când utilizați site-ul. Puteți citi mai multe despre aceste terțe părți în „Plug-in-uri de la terțe părți care instalează cookie-uri”.

Ce cookie-uri utilizăm?

Puteți vedea o listă cu cookie-urile care sunt stocate pe hard disk-ul, mobilul sau tableta dvs. atunci când utilizați site-ul nostru, în partea de jos a acestei pagini. În cele ce urmează vom detalia utilizarea diferitelor tipuri de cookie-uri.

Hărți site:

Periodic, website-ul folosește hărți site, care arată locația utilizatorilor pe site. Datele și informațiile asociate vor fi stocate.

Harta site specifică este un instrument pentru identificarea modului în care se mișcă utilizatorii pe website, acesta putând fi util pentru procesul de optimizare a website-ului nostru și a aspectului acestuia.

Cookie-uri utilizate pentru analiză

Site-ul folosește programele „Google Analytics” și „Matomo” pentru a analiza din ce locații geografice accesează utilizatorii site-ului. Acest lucru poate fi identificat prin adresele IP ale utilizatorilor.

Locația geografică înseamnă – așa cum am menționat anterior – că nu putem vedea adresele utilizatorilor sau locațiile exacte ale acestora, însă putem vedea din ce oraș accesează utilizatorul site-ul.

Principalul motiv pentru care colectăm informații despre locația geografică a utilizatorului este să ne asigurăm că permitem accesul numai utilizatorilor care nu sunt restricționați din cauza legislației locale privind jocurile de noroc.

Site-ul colectează și statistici anonime privind vizitele utilizatorului pe site, inclusiv numărul de vizite, timpul mediu petrecut pe site și paginile care au fost încărcate. Obiectivul este segmentarea utilizatorilor site-ului pe baza unor factori precum demografia și geografia, ce facilitează structurarea și înțelegerea publicului țintă, pentru a le prezenta reclame online.

Publicitate direcționată

Când utilizați acest site, cookie-urile sunt stocate pe hard disk-ul, mobilul sau tableta dvs., acestea asigurând că reclamele online pot fi direcționate astfel încât să fie relevante pentru dvs., atunci când utilizați rețele de socializare precum Facebook și Instagram și când vizitați alte website-uri. Poate însemna și că vi se prezintă bannere cu reclamele noastre, atunci când navigați pe alte website-uri.

Eforturile de marketing direcționat se încheie în cel mult 180 de zile de la ultima vizitare a site-ului. De asemenea, puteți evita reclamele direcționate prin ștergerea sau blocarea cookie-urilor.

Plug-in-uri de la terțe părți care instalează cookie-uri

Există posibilitatea să găsiți diferite plug-in-uri externe pe website, precum videoclipuri YouTube încorporate sau funcții similare. Aceste plug-in-uri pot instala un cookie pe hard disk-ul, telefonul mobil sau tableta dvs. Această categorie de cookie-uri provine din serviciile terțelor părți pe site.

Cele mai populare cookie-uri de la terțe părți sunt:

  • Youtube – Poate fi prezent pe site datorită videoclipurilor integrate pe site
  • Cookie-uri ale linkurilor afiliate  –Pot fi prezente pe site datorită creării de linkuri cu trimitere la furnizorii de jocuri (cazinouri, site-uri de poker, site-uri de bingo și site-uri de pariere)

Motivul pentru care am inclus aceste funcții pe site este că ne pot permite să oferim utilizatorilor noștri mai multe funcții (cum ar fi videoclipuri) și alte avantaje.

Cât timp stocăm informațiile utilizatorilor?

Informațiile despre vizitele utilizatorilor pe site sunt stocate până la 26 de luni în Google Analytics. Dacă un utilizator vizitează din nou site-ul în aceste 26 de luni, perioada de stocare va reîncepe și informațiile vor fi stocate timp de 26 de luni, începând din acel moment. Acest lucru este cunoscut și sub denumirea de „reținerea datelor”.

Colectarea datelor are loc în conformitate cu recomandările Google și nu conțin informații cu caracter personal ale utilizatorilor.

Obiectivul colectării continue a datelor și stocarea datelor pentru o perioadă de până la 26 de luni este de a oferi utilizatorilor noștri cea mai bună experiență posibilă pe site-ul nostru.

Datele Google Analytics sunt stocate până la 26 de luni pentru a putea crea statistici privind dezvoltarea anuală a site-ului, pentru a avea un istoric de date comparabile și pentru a măsura traficul site-ului.

Utilizatorii care au interacționat cu site-ul sau au vizitat site-ul prin intermediul marketingului Facebook vor fi stocați într-un Facebook Pixel până la 180 de zile, în conformitate cu recomandările Facebook. Toate datele sunt anonimizate de Facebook.

Obiectivul Facebook Pixel este de a direcționa reclame și marketing de pe site prin Facebook și de a prezenta utilizatorilor reclame care răspund intereselor și nevoilor lor.

Cum pot evita cookie-urile?

Dacă nu doriți să stocați cookie-urile pe hard disk-ul, telefonul mobil sau tableta dvs., le puteți șterge oricând, ceea ce este simplu și nu consumă foarte mult timp. Puteți găsi un ghid pentru ștergerea cookie-urilor la următorul link: https://www.digitaltrends.com/computing/how-to-delete-cookies/

Dacă nu doriți ca hard disk-ul, telefonul mobil sau tableta dvs. să stocheze cookie-uri atunci când navigați online, puteți alege să blocați toate cookie-urile sau să primiți un avertisment de fiecare dată când computerul, telefonul mobil sau tableta dvs. intenționează să stocheze un cookie. La linkul următor, puteți găsi un ghid despre cum puteți schimba setările browser-ului dvs. pentru a bloca cookie-urile: https://www.wikihow.com/Disable-Cookies

Informații de contact

Dacă aveți reclamații sau întrebări cu privire la modul în care sunt utilizate cookie-urile, datele cu caracter personal sau alte informații despre comportamentul dvs. pe site, vă rugăm să ne contactați prin e-mail. Toate întrebările și nelămuririle vor fi tratate cu seriozitate și își vor primi răspunsurile cât mai repede posibil.

Acest website este publicat de:

  • Traffic Lab ApS
  • (CVR-nr. 36022795)
  • Bredgade 42
  • 1260 Copenhaga
  • Danemarca
  • Adresa de e-mail: support @ trafficlab.dk
  • Traffic Lab ApS este o companie cu sediul în Danemarca, care funcționează sub legislația daneză.

Actualizată: 14/08/2018

CasinoBernie » Politica de Confidențialitate
pixel
We use cookies (including third party cookies) to secure the website’s functions, statistics and marketing on third party websites. When using the site you accept that we collect and process your personal data for profiling and targeted advertising. By continuing you accept our cookie- and privacy policies.